Algemene voorwaarden

LEVERINGSVOORWAARDEN

 

Betaling en verzending

 

Verzendkosten: 

Wij bereken een bijdrage in de verzendkosten van totaal € 5,00 ongeachte de grootte van de bestelling.

Verzending geschiedt via TNT post, koerier of eigen vervoer.

 

Betalingstermijn: 

Betaling dient vooraf te geschieden. Als wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij u de bestelling toesturen. Dit gebeurt met per koerier, TNT post of eigen vervoer. Mocht u niet thuis zijn dan zullen zij een zogenaamd "niet thuis kaartje" bij u in de brievenbus achterlaten of, indien mogelijk, het pakketje afgeven bij Uw buren. 

 

Levertijd: 

Wanneer wij de betaling hebben ontvangen zullen wij de producten, mits op voorraad,  binnen 3 a 4 werkdagen versturen. De aangegeven bezorgtijden gelden als indicatie.

 

Maximale levertijd: 

Meestal heeft u de bestelde artikelen binnen drie werkdagen nadat wij uw betaling hebben ontvangen in huis. Als u langer dan 30 dagen moet wachten op het bestelde artikel/artikelen, dan heeft u de mogelijkheid de overeenkomst kosteloos te verbreken en storten wij het teveel betaalde bedrag terug op Uw rekening.

 

Retourneren van artikelen:

"Niet goed, geld terug" regeling

Mocht het artikel onbruikbaar zijn door beschadiging tijdens het verzenden, of niet overeenkomen met het bestelde, dan bieden wij U de mogelijkheid dit artikel na overleg met ons retour te zenden binnen 8 dagen na ontvangst. Wij storten het betaalde bedrag terug op Uw bankrekening nadat de artikelen in ongeopende en onbeschadigde staat zijn geretourneerd. Kosten voor het retourzenden zijn volledig voor rekening van de koper. Wij accepteren geen retourzendingen onder rembours. 

 

Afkoelingsperiode

Binnen de afkoelingsperiode van 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling is het mogelijk uw aankoop -mits in ongeschonden staat en zonder opgaaf van redenen te retourneren. De verzendkosten zijn echter voor uw rekening.

Om van deze retourregeling gebruik te kunnen maken dient u eerst een verzoek in te dienen. Dit kan uitsluitend schriftelijk naar:

 

E-Healthproducts afd. Retourzendingen

Loevestein 2

1275 CT  Huizen.

Tel: 035-5238162

Email: info@ehealthproducts.nl

Ook kunt U gebruik maken van het contact menu op de website. 

 

Na ontvangst van uw retourzending storten wij het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten binnen 14 dagen op uw bank- of girorekening retour.

 

Overige voorwaarden: 

De administratieve gegevens van E-Healthproducts strekken tot volledig bewijs, tenzij de cliënt het tegendeel bewijst.

Alle geschillen van welke aard ook, die een aan deze voorwaarden onderworpen overeenkomst betreffen of daarmee verband houden, zullen aanhangig gemaakt worden voor de bevoegde Nederlandse rechter. Nederlands recht is van toepassing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-Health Products
The Future is Open